Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Showtuin Beekenkamp open voor publiek

In de showtuin van Beekenkamp staan ruim 300 verschillende sierplanten vol in bloei. Om consumenten, maar vooral ook mensen uit de omgeving van Maasdijk, kennis te laten maken met het bedrijf en de planten, nodigen zij hen uit op zaterdag 1 juli een kijkje te komen nemen.


foto credits: Beekenkamp Plants

In 1951 begon Beekenkamp als eenmanszaak met 1,3 hectare tuin. Nu, 66 jaar later is Beekenkamp gegroeid tot marktleider in diverse plantsoorten en is het bedrijf toonaangevend in veel andere gewassen. Een gedeelte van deze gewassen staan in juli vol in bloei en is op zaterdag 1 juli open voor publiek.

Het thema van de consumenten dag is: “Around the World festival”. Tijdens deze reis worden de gasten meegenomen naar een wereld vol geuren en kleuren. Met de wereldbol op een stokje kunnen de bezoekers op hun favoriete plant stemmen. Hiermee maken zij tevens kans op een mini tuin,- of balkon metamorfose. De kinderen bloeien helemaal op als zij het springkussen zien en zij kunnen hun kleurrijke fantasie kwijt bij het schilderen van de moestuinpotjes. Bij de marktkraampjes is het mogelijk om direct hun favoriete planten aan te schaffen. Ook de collega’s van HRM staan klaar om potentiële nieuwe collega’s te informeren over de mogelijkheden en de openstaande vacatures.

Iedereen is van harte welkom op zaterdag 1 juli tussen 10.00 tot 16.00 uur, in de Showtuin aan de Korte Kruisweg 157, 2676 ZG Maasdijk.

Voor meer informatie:
Beekenkamp Plants
Korte Kruisweg 141
2676 BS Maasdijk
info@beekenkamp.nl
www.beekenkamp.nl
Publicatiedatum: