Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Succesvolle ‘Een 10 voor de juf’ start met verkiezing

Welke juf of meester verdient in 2017 de bloemenhulde?

Voor het vijfde achtereenvolgende jaar is stichting ‘Een 10 voor de juf’ op zoek naar de ‘leukste, beste en liefste juf of meester van Nederland’. Deze succesvolle verkiezing is gekoppeld aan het tonen van waardering voor juffen en meesters. Dé dag daarvoor is 5 oktober, de Dag van de Leraar. Iedereen mag op die dag zijn of haar waardering voor juf of meester tonen. Het liefst met bloemen en planten. Diverse kwekers doen mee door bijvoorbeeld hun bloemen of planten aan te bieden in een speciale ‘Een 10 voor de juf’-verpakking.



Overweldigend
De meest opvallende en succesvolste actie van de stichting is de verkiezing van ‘de leukste, beste en liefste juf of meester van het jaar’. In 2016 was de bekendmaking van de winnaar een groot succes met bijzonder veel media-aandacht. Onder meer Goedemorgen Nederland, Radio 3FM, Hart van Nederland, RTL Koffietijd, RTL Nieuws, de Telegraaf en diverse regionale dagbladen en omroepen deden verslag. De verkiezing wordt daarom wegens succes geprolongeerd. De nominatieronde (door schoolleiders, kinderen en ouders) is inmiddels gestart. Op 5 oktober (de Dag van de Leraar) verrast de organisatie de winnaar en krijgt deze juf of meester een rijke bloemenhulde als blijk van waardering voor haar of zijn werk.

Nieuwe geefdag
In aanloop naar 5 oktober is een kleurrijk assortiment aan bloemen en planten in vrolijke ‘Een 10 voor de juf’-verpakkingen onder meer verkrijgbaar via Royal FloraHolland, Plantion en in de cash & carry van Waterdrinker Aalsmeer. Veel tuincentra (waaronder tuincentrumketen GroenRijk) voeren ook dit jaar weer promotie op de winkelvloer via bijvoorbeeld posters en flyers. Ook diverse supermarkten en bloemisten doen actief mee aan deze nieuwe geefdag voor bloemen en planten in het najaar.

Tuincentra, bloemisten, kwekers of andere geïnteresseerden kunnen voor meer informatie, ondersteuning of een partnerschap contact opnemen via info@een10voordejuf.nl.


Publicatiedatum: