Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

World of Flowers introduceert world of trends

De vierde editie van de World of Flowers met competitie, inspiratie, workshops en netwerken wordt georganiseerd op de International Florist and Horticulture Trade Fair in Vijfhuizen (8-10 november 2017). De World of Flowers heeft als belangrijkste doel bloemisten en bezoekers van over de hele wereld te inspireren met de laatste innovaties en trends.

In het hart van de World of Flowers is de World of Trends opgenomen. Een compleet nieuwe wereld van trends, inspiratie en praktische toepassingen voor de bloemist.



Wim Hazelaar Trofee
Deze wedstrijd wordt voor de tweede keer georganiseerd. Gedurende de eerste twee dagen van de beurs gaan 12 internationale bloemisten de strijd aan voor de trofee, die is vernoemd naar Wim Hazelaar, de Nederlandse wereldkampioen uit de 80’er jaren van de vorige eeuw.

De deelnemers gaan aan de slag met de beschikbare producten en de jury bepaalt op basis van 7 werkstukken op donderdagavond wie de opvolger van Karin Pasman wordt en de wisseltrofee mee naar huis mag nemen.

Workshops en presentaties
Gedurende de beurs zullen diverse workshops en trend presentaties worden gegeven. Hierdoor wordt de verbinding tussen de trends, bloemisten, producenten en producten versterkt.

Registratie voor deze activiteiten start in de zomer van 2017.

Florist Lounge
Florint (de internationale bloemistenorganisatie, www.florint.org) is de gastheer in de Florist Lounge. Hier kan de bezoeker even uitrusten, zijn batterij opladen of netwerken. Dit alles in een inspirerende omgeving met uitzicht op de Wim Hazelaar Trofee.

International Florist and Horticultural Trade Fair (IFTF)
De IFTF is met meer dan 250 standhouders en ongeveer15.000 internationale bezoekers een gerenommeerde en groeiende sierteeltbeurs waar een uitgebreid palet van groene producten en diensten te vinden is. De IFTF (www.iftf.nl) is zeer goed toegankelijk, kent prima faciliteiten en wordt georganiseerd in een moderne en lichte beurshal.

Meer informatie
Green Team Consultancy+ organiseert de World of Flowers. Voor meer informatie, deelname of sponsor deals, neem contact op via info@greenteamconsultancy.com of www.greenteamconsultancy.com.

Publicatiedatum: