Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Rens Buchwaldt in bestuur Wageningen University

De raad van toezicht van Wageningen University & Research (WUR) heeft Rens Buchwaldt MBA (55) per 1 september 2017 benoemd tot lid van de raad van bestuur. Buchwaldt zal in de RvB de portefeuille Finance, Business & Services voor zijn rekening nemen. Hij volgt Tijs Breukink op die na drie termijnen afscheid neemt.

Buchwaldt was van 2006 tot 2016 operationeel en financieel directeur bij Royal FloraHolland. Daarvoor was hij CFO bij Koninklijke Ahrend. Buchwaldt begon zijn loopbaan in diverse internationale rollen bij respectievelijk NCR Corp (Europa en VS), Bell & Howell (VS) en IconMedialab (Zweden).

De raad van toezicht ziet in Buchwaldt een bestuurder die goed zicht houdt op langetermijndoelen. De voorzitter van de RvT, Job Cohen, is blij met de komst van Buchwaldt. “Hij is een sterk verbindende persoonlijkheid die graag in alle lagen van de organisatie opereert. Hij heeft veel ervaring in de private sector, maar ook een sterke maatschappelijke betrokkenheid. Dat komt van pas in publiek-private samenwerkingen die onderdeel zijn van de strategie van WUR.”

Bron: Wageningen University & Research
Publicatiedatum: