Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Wim Hazelaar trofee 2017 tijdens de IFTF in Vijfhuizen

Drie november 2016 won Karin Pasman de Wim Hazelaar trofee 2016. Uit handen van Ruud Hazelaar ontving zij de wisselbokaal van Mobach in de stand van World of Flowers op de IFTF in Vijfhuizen. Ook dit jaar zal de Wim Hazelaar trofee worden gehouden tijdens de IFTF beurs in Vijfhuizen. Op 8 en 9 november zullen de deelnemers het tegen elkaar opnemen en de vraag zal zijn: wie zal de wisselbokaal overnemen van Karin Pasman?


Foto: Karin Pasman met bokaal. Fotograaf: Jan de Koning

De organisatie van de Wim Hazelaar trofee nodigt internationale bloemisten, arrangeurs en bloemisterij-kunstenaars uit, zich aan te melden voor de competitie. In totaal kunnen twaalf deelnemers mee doen. De deelnemers mogen er vanuit gaan dat zij in de twee dagen zeven opdrachten maken. De opdrachten worden gemaakt met producten die de organisatie voor de opdrachten heeft geregeld. De deelnemers werken alleen met de beschikbare materialen, conform één van de sterke punten van Wim Hazelaar.
 
Als deelnemer aan de Wim Hazelaar trofee zul je twee dagen je kwaliteiten tonen aan de internationale bezoekers van de IFTF beurs. Op de beurs is de Wim Hazelaar trofee een geïntegreerd onderdeel van de World of Flowers. De World of Flowers heeft als doel de internationale bloemist te inspireren en kennis te laten maken met nieuwe ontwikkelingen. World of Flowers biedt de bloemist competitie, inspiratie, concepten, workshops en connectie. En jij kunt er onderdeel van uitmaken.
 
Heb je interesse om als deelnemer mee te doen voor de Wim Hazelaar trofee, mail je CV én 5 foto’s van recent werk naar wimhazelaartrofee@gmail.com ter attentie van Ruud Hazelaar.

bron: HPP Exhibitions
Publicatiedatum: