Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
9 Knots Solutions lanceert GreenMaster

Voorraad en bestelling beheren vanuit één centrale plaats

GreenMaster is een online programma dat het zakendoen voor kwekers een stuk makkelijker maakt. De ervaring leert dat veel kwekers moeite hebben om goed inzicht te krijgen en te houden op hun voorraad en bestellingen. Vaak wordt hiervoor gebruikt gemaakt van (ingewikkelde) Excel schema’s. Met de binnenkomende verkopen via email, telefoon en diverse onlinesystemen is het zicht op de actuele voorraad in de praktijk dan al snel verdwenen.



In samenspraak met een aantal kwekers is er daarom een nieuw en eenvoudig product ontwikkeld waarbij de kweker zijn gehele voorraad via één centrale plaats op meerdere aanbodsbanken kan beheren. In GreenMaster wordt ’s morgens eenmalig het totale (dag) aanbod ingevoerd en gekoppeld aan diverse marktplaatsen zoals bijvoorbeeld FloraMondo. Naast handmatige verkopen worden zowel de verkoop via diverse marktplaatsen als de verkoop via de geïntegreerde webshop van GreenMaster automatisch bijgewerkt in de voorraad. De wijzigingen in de voorraad worden hierbij automatisch verwerkt in de beschikbare aantallen op de marktplaatsen. De kans dat hierna nog meer verkocht wordt dan er beschikbaar is, wordt hierdoor aanzienlijk kleiner. De hele dag door heeft de kweker direct inzicht in zijn beschikbaarheid en wat er die dag via de verschillende verkoopkanalen al verkocht is.

In GreenMaster kan de kweker zelf per product, per klant, per marktplaats specifieke prijzen instellen. Hierdoor is het mogelijk om beter en sneller in te springen op veranderingen in de markt en commercieel interessante gebeurtenissen. Wanneer de orderregels per order aanzienlijk zouden toenemen, behoudt de klant via GreenMaster nog steeds een actueel en duidelijk overzichtelijk van de voorraad en verkopen. Daarnaast bevat het programma veel handige functies om de gehele verkoopadministratie te verwerken, zoals verkooporders, veilbrieven, uitlevering en rapportages.

Nieuwsgierig wat GreenMaster voor u kan betekenen? Op 6 juli organiseert 9 Knots Solutions een Kennismakingsdag bij kwekerij Nieuwland te Hoek van Holland. Voor meer informatie en aanmelden klikt u hier.

Voor meer informatie
GreenMaster
Oude Nieuwveenseweg 111-113
2441 CT Nieuwveen
T: 085 2100 195
E: info@9knots.nl
www.greenmaster.nl
Publicatiedatum: