Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

HBA en Kühne Gbr. versterken samenwerking bij veredeling Hortensia

Hydrangea Breeders Association (HBA) heeft een belang verworven in het veredelingsprogramma van branchegenoot Kühne Gbr. Dit is op 15 juni bekendgemaakt tijdens de Hydrangea Night, die HBA jaarlijks organiseert voor klanten en relaties. HBA versterkt hiermee de samenwerking in de veredeling van Hortensia's en kan de specifieke Kühne-genetica nu in de opgerichte joint-venture verder doorontwikkelen.



Het in De Kwakel gevestigde HBA is een onderneming waarin de veredeling en vermarkting van hortensia voor zowel de pot- als snijcultuur centraal staat. Voor het tuin- en patiosegment is er met diverse partners een intensieve samenwerking.

Voorbeelden van innovatieve veredelingsresultaten van HBA in het kamer- en tuinplantensegment zijn de recent geïntroduceerde Curly Sparkle, Green Lips en Double Pink en tropische snijhortensia's, zoals Force, Ice Cube en Pop-Up. Deze laatste zijn geschikt voor teelt in equatoriale regio's. Recente Kühne-introducties zijn Diva fiore, Kleiner Winterberg en Candy Heart.

Meer informatie
Hydrangea Breeders Association B.V.
Achterweg 58a
NL-1424 PR De Kwakel
T: +31 (0)297-344078
E: info@hydrangeabreeders.nl
www.hydrangeabreeders.nl


Publicatiedatum: