Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

KAVB Jong zoekt ondernemers onder de 40

"Ik doe de coördinatie van KAVB Jong, een netwerk voor jonge ondernemers en werknemers. Elk seizoen vinden zo’n acht bijeenkomsten plaats. Deze bijeenkomsten gaan niet per se over gewassen of bollen, de nadruk ligt op ondernemers skills en andere facetten van het hebben van een bedrijf. Zo gaan we op bezoek bij ondernemingen die niet per se te maken hebben met bollen en bloemen. Juist daar doen we ook hele nuttige inspiratie op. Jonge ondernemers en werknemers zijn de toekomst voor de sector. Dit is een van de zaken waarmee de KAVB de sector toekomstbestendig wil houden. Ondernemers onder de 40 jaar zijn welkom om aan te haken."

In de Spiegel is de rubriek van Flower Science waarin elke week iemand uit de bloembollensector in de spiegel kijkt. In tien korte vragen blikt deze persoon naar het heden, zijn/haar verleden en de sector in de toekomst. Aan het woord de Daniëlle Kroes van de Koninklijke Algemeene Vereeniging voor Bloembollencultuur (KAVB).
Publicatiedatum: