Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

GREENN en Master Florist samen verder in beursexploitaties

GREENN en Master Florist (De Vakbloemist) gaan een samenwerking aan voor beursexploitaties in binnen- en buitenland. De samenwerking wordt dit jaar afgetrapt op meerdere internationale beurzen waarvoor de gesprekken momenteel in volle gang zijn. Op de geselecteerde beurzen wordt “The FlowerHouse” gepresenteerd in samenwerking met een groep partners. Belangrijk onderdeel van het concept is een educatief kennisprogramma dat speciaal voor bloemisten wordt georganiseerd.



GREENN en Master Florist zetten met deze nieuwe samenwerking een belangrijke stap in het realiseren van een aantrekkelijk paviljoen op het gebied van bloemen, planten en woonaccessoires voor de professionele bloemist. Maaike Koop, oprichter van GREENN: “Wij zijn gespecialiseerd in de organisatie van beursdeelnames aan internationale beurzen en wij zien deze samenwerking met Master Florist als een toegevoegde waarde om een vernieuwend paviljoen voor bloemisten neer te zetten, wat voor beursorganisaties tevens extra traffic naar de beurs genereert.”

Master Florist organiseert in “The FlowerHouse” een educatief programma voor bloemisten. Er zijn demonstraties op het gebied van commercieel bloemwerk en onderscheidend verpakken. Daarnaast worden er ook een aantal bloemisten-management trainingen georganiseerd. Jan Huisman, medeoprichter van Master Florist: “Wij hebben een groot netwerk van nationale en internationale bloemisten, kwekers en veredelaars. De voornaamste doelstelling van deze samenwerking is het inzetten op een gezamenlijke groei voor de bloemist en industrie.”

Naast “The FlowerHouse” en het educatieve kennisprogramma organiseren GREENN en Master Florist ook een bloemisten-meetingpoint en een conceptstore. Dit wordt een inspirerende plek waar bloemisten, kwekers en andere leveranciers met elkaar in gesprek kunnen, hun passie voor bloemen kunnen delen en zo in kunnen gaan zetten op verregaande samenwerking(en). Ook worden belangstellenden in deze conceptstore geïnspireerd hoe ze bepaalde zaken in de winkel kunnen aanpakken.

Voor meer informatie:
GREENN
Schinkeldijkje 16-V
1432 CE Aalsmeer
T: +31 297 76 18 66
info@greenn.nl
www.greenn.nl

De Vakbloemist
Jan Huisman
M: +31(0)642050257
E: jan@devakbloemist.nl
www.devakbloemist.nl
Publicatiedatum: