Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Chrysanten voor geslaagde zussen

Een ‘geslaagde hattrick’ met nog één examenuitslag te gaan. Drie van de vier zussen Hol uit Valburg werden woensdag verrast met vrolijke chrysantenboeketten voor het behalen van hun diploma. Alle vier deden ze dit jaar examen voor HBO, MBO en VMBO. Danielle (21) en de tweeling Femke en Maaike (15) kregen woensdag te horen dat ze geslaagd zijn. Lisette (19) krijgt de uitslag donderdagmiddag pas, maar ook voor haar ligt er alvast een kleurrijk examenboeket klaar. De familie vierde woensdag uitbundig feest. Vier meiden uit één gezin die tegelijkertijd examen doen en ook nog eens slagen is in Nederland, voor zover bekend, nog niet eerder voorgekomen.



De boeketten zijn aangeboden door stichting Chryson, een samenwerkingsverband van chrysantenkwekers en veredelaars. Jan Borst, voorzitter Chryson: “Toen wij van deze ‘gouden’ prestatie hoorden, hebben we de zussen spontaan in de chrysanten gezet. Het is een ijzersterke bloem die perfect past bij zo’n ijzersterke prestatie. We wensen de dames een mooie toekomst toe!” De bloemensymboliek van de chrysant (geluk en voorspoed) is extra toepasselijk voor deze prestatie.

Bron en beeldmateriaal: Stichting Chryson/VidiPhoto
Publicatiedatum: