Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
14 juni, De Lier

Tweede editie Decorum Summer Fair komt eraan

Op 14 juni organiseert Decorum de tweede editie van de Summer Fair. Deze vindt plaats tijdens de Flower Trials bij Arcadia Chrysanten aan de Burgemeester van Doornlaan in De Lier.



Tijdens deze bloemenbeurs krijgen bezoekers volop inspiratie. Alle Decorum bloemenleden staan de hele dag klaar om alles te vertellen over het Decorum bloemenassortiment en noviteiten. Naast het bloemenassortiment laten de veredelaars een greep uit het plantenassortiment zien, presenteren zij hoe ze kwaliteit borgen en kom je alles te weten over het unieke logistieke systeem.



Hanneke Frankema, bekend uit de jury van Hollands Beste Bloemstylist, is aanwezig op de Summer Fair om live de mooiste bloemstukken te maken met de bloemen uit het Decorum bloemenassortiment. Hanneke heeft talloze nationale en internationale prijzen gewonnen, waaronder the Barcelona World Flower Cup.

Voor meer informatie
Decorum Company
Trade Parc Westland 2
Venus 219D
2675 LN Honselersdijk
+31 174 633 587
info@decorumcompany.com
www.decorumcompany.com
Publicatiedatum: