Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Digitale verkoop in de lift bij Berkel Flowers

De afgelopen jaren heeft de digitale verkoop van bloemen en planten bij Berkel Flowers een flinke vlucht genomen. Snel, tijdig en correct leveren is zeker bij deze dagverse handel van groot belang.

Mark Mostert van Berkel Flowers: “Wij zijn 12 jaar geleden met softwarepakket SDF Logice gestart. De grootste voordelen voor ons bedrijf zijn het snelle en actuele inzicht in de (financiële) resultaten, het actueel houden van onze voorraad, maar bovenal heeft dit systeem koppeling met andere partijen in de keten mogelijk gemaakt. Wij zijn daardoor in staat informatie uit te wisselen met zowel leveranciers, veiling als transporteurs. Door de directe verkoop via onze webshop kunnen onze klanten vanuit hun winkel dagelijks hun bestellingen doen, die wij aan de deur afleveren. Optimaal gemak voor onze klanten staat bij ons voorop.”

In het najaar breidt Berkel Flowers haar winkelruimte en assortiment uit met meubels en extra hardware. "Op deze wijze kunnen we de bestaande klanten meer bieden en kunnen we nieuwe klanten aantrekken", vervolgt Mark. “Bij een dergelijke uitbreiding geeft het SDF Logice systeem het voordeel dat we deze producten ook direct online kunnen aanbieden.”

Voor meer informatie:
Codema Systems Group
Oosteindsepad 8
2661 EP Bergschenhoek
+31105212755
info@codemasystemsgroup.com
www.codemasystemsgroup.com
Publicatiedatum: