13 t/m 16 juni, Honselersdijk

Sierteeltshow bij Demokwekerij Westland

Van 13 tot en met 16 juni vindt bij Demokwekerij Westland de FlowerTrials plaats. Net als voorgaande jaren zal Sakata hun nieuwste producten op veredelingsgebied laten zien. Naast Sakata zal ook Van de Bos Flowerbuls aanwezig zijn bij Demokwekerij Westland.Tijdens de FlowerTrials laten sierteeltbedrijven naast hun nieuwste veredelingsproducten ook de laatste trends op het gebied van bloemen en planten zien. De gehele Demokwekerij zal deze week omgetoverd worden tot een expositieruimte vol met bloemen en planten.

Vorig jaar waren er ruim 1200 bezoekers voor de sierteeltshow, dat waren er 300 meer dan het jaar daarvoor. Ook aankomende editie wordt weer een groei verwacht in het aantal nationale en internationale kwekers die een bezoek brengen.

De FlowerTrials vinden in totaal op dertig verschillende locaties in het Westland en Aalsmeer in Nederland en Rheinland Westfalen in Duitsland plaats. Tijdens deze dagen zullen 52 veredelaars hun innovaties in de pot- en perkplanten tonen, hun creatieve concepten en hun zeer brede assortiment. Voor meer informatie klikt u hier. Op de website van de FlowerTrials kunt u zich ook inschrijven voor deze dagen.Na afloop van deze plantenshow stelt Sakata elk jaar de planten ter beschikking aan Demokwekerij om ze te verkopen voor het goede doel. Op zaterdag 17 juni kunt u van 9.30 tot 12.30 terecht bij Demokwekerij voor de verkoop van deze prachtige planten. Waarbij moet worden opgemerkt dat de gehele opbrengst naar het goede doel gaat. De plantjes zijn niet geprijsd, u doneert in alle redelijkheid naar hetgeen u meeneemt.

Dit jaar is gekozen voor Inloophuis Carma, de ontmoetingsplek in Westland voor mensen met kanker en hun naasten. Vrijwilligers van Demokwekerij en Inloophuis Carma helpen u al uw plantjes naar de auto te brengen.

Voor meer informatie:
Demokwekerij Westland
0174-385600
www.demokwekerij.nl

Publicatiedatum: 7-6-2017

 

 
 
tweet
 
delen

e-mail
   
afdrukken
 
abonneeren