Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Beekenkamp Plants klaar voor 'kleurrijke reis om de wereld'

Tijdens de FlowerTrials, van 13 t/m 16 juni, staat Beekenkamp in het teken van een kleurrijke wereldreis. Klanten worden meegenomen naar een wereld waar verschillende landen en belevingen kleurrijk in elkaar overlopen. Tijdens de trials zal ook de nieuwe website worden gelanceerd én is de nieuwe catalogus te bekijken.
 


Deze editie heeft Beekenkamp gekozen voor het thema: “All around the world”. Tijdens deze reis krijgen de bezoekers een inzicht in de kleurrijke LaBella Dahlia’s. Niet voor niets is de slogan: “from big to small, we have it all”. De LaBella Dahlias zijn er in alle maten en kleuren. Extra bijzonder zijn de Dahlia’s in diverse funkleuren.



Ook het DREAMS concept is een onderdeel van de reis. De populariteit en de vraag naar begonia’s groeit. Het dreams-concept zorgt voor extra gebruiksgemak voor zowel de handel als de consument. Uiteraard maken de gasten ook een stop bij een zonnige bestemming. De Osteospermum Sunny is onlangs toegevoegd aan het assortiment en heeft zich ontwikkeld tot één van de populairste planten in Europa en de Noord Amerika.



Er is ook een mogelijkheid om een uitstapje te maken naar de showtuin. In deze tuin staat een deel van de uitgebreide collectie vol in bloei. Ook in de nieuwe catalogus zijn deze bijzondere planten te zien. Uiteraard staat de hele collectie van Beekenkamp in de nieuwe catalogus die in week 26 bij veel telers en klanten op de deurmat valt.

Voor meer informatie:
Beekenkamp Plants
Korte Kruisweg 141
2676 BS Maasdijk
info@beekenkamp.nl
www.beekenkamp.nl

Publicatiedatum: