Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
1 juni, Westmaas

Veldbijeenkomst tulpen rond thema vuurbestrijding

Toeleverancier Van Iperen uit Westmaas houdt op donderdag 1 juni een veldbijeenkomst tulp met medewerking van zes fabrikanten van gewasbeschermingsmiddelen. Zes fabrikanten doen op het proefveld hun strategie rondom vuurbestrijding uit de doeken.

De fabrikanten hebben zowel bestaande als experimentele middelen ingezet op het proefveld en praten de aanwezigen bij over de bevindingen. De deelnemende partijen zijn BASF, Belchim, Syngenta, Adama, Nufarm en Bayer.

Bemestingsproef
Verder ligt er voor het derde jaar een bemestingsproef, waarbij de kwaliteit van het eindproduct centraal staat. Vorig jaar was er duidelijk een positief resultaat van het object dat voor het tweede jaar op rij was bemest met een startfosfaat.

De bijeenkomst wordt om 10.00 uur geopend en duurt tot ongeveer 11.30 uur. De locatie bevindt zich halverwege de Vroonweg in Middelharnis. Het perceel is te herkennen aan de vlaggen die erin staan.

Bron: BloembollenVisie
Publicatiedatum: