Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
27 juni, Wageningen

Maak kennis met cursisten PVP Course

Van 19 tot en met 30 juni organiseert Naktuinbouw samen met Wageningen -Centre for Development Innovation de Plant Variety Protection Course. Een onderdeel daarvan is de posterpresentatie op dinsdag 27 juni.

Plant Variety Protection Course
De deelnemers krijgen tijdens de twee weken durende PVP Course naast theorie ook veel praktijkopdrachten. Deze variëren van het beoordelen van proeven tot het maken van een kwekersrechtsysteem voor het land van herkomst. Dit jaar komen de deelnemers uit Frankrijk, Nepal, Nigeria, Kenia, Burkina Faso, India, Tanzania, Cuba, Spanje, Vietnam, Japan, Indonesië en Egypte.

Posterpresentatie
Geïnteresseerden kunnen kennismaken met de cursisten tijdens een speciaal daarvoor georganiseerde middag op dinsdag 27 juni van 14.00 uur tot 17.00 uur. De cursisten presenteren de opzet van het kwekersrechtsysteem in hun eigen land. Dit doen zij aan de hand van een presentatie en diverse posters waarop het systeem visueel is gemaakt.

Geïnteresseerden kunnen deze zogenoemde postersessie kosteloos bijwonen. Na afloop kunnen deelnemers en bezoekers met elkaar kennismaken onder het genot van een hapje en een drankje. De postersessie vindt plaats in hotel Hof van Wageningen.

Aanmelden?
Wilt u de postersessie bijwonen? Stuur dan een mail naar Naktuinbouw Opleidingen met als onderwerp 'Bijwonen Postersessie 27 juni'.
Publicatiedatum: