Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
6 tot en met 9 juni

Kapiteyn organiseert Captain Calla Days

Kapiteyn opent haar deuren van 6 tot en met 9 juni voor de Captain Calla Days. Tijdens de Captain Calla Days wil Kapiteyn broeiers, kwekers, agenten, bloemisten en retailers inspireren met (de mogelijkheden van) calla potplanten en snijbloemen.



Samen met de vertegenwoordigers en teeltbegeleiders van Kapiteyn kunt u de nieuwste rassen en retailconceptdeeën bewonderen. Zo vindt u een aantal verbeterde potcalla's, maar ook de Captain Calla's die zich al lange tijd bewijzen in de productie- en afzetmarkt.

De Captain Calla Days vinden tegelijkertijd plaats met de Dutch Lily Days, en sluiten aan bij de Flower Trials. Zo kunt u gemakkelijk alle evenementen met elkaar combineren.



Captain Calla Café
Ook dit jaar is het Captain Calla Café geopend gedurende de Captain Calla Days. Van 12.00 uur tot 14.00 uur is het mogelijk om uw bezoek te combineren met een lunch.

Bent u niet in de gelegenheid om Kapiteyn tijdens de Captain Calla Days te bezoeken, dan kunt u de kas ook tijdens de Flower Trails van 12-16 juni bezoeken, of anders op afspraak.

Voor meer informatie:
Kapiteyn
Grasweg 38
Anna Paulowna
T: +31 223521841
E: info@kapiteyn.nl
www.kapiteyn.com
Publicatiedatum: