Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Martin de Rek, Horti Wijzer:

"Generalist is ideale sparringpartner voor ondernemer"

Tholen - “Ik heb de afgelopen jaren altijd leuk werk gehad in loondienst, bij mooie bedrijven en interessante projecten. Ik haalde mijn voldoening uit het verbeteren van processen, oplossen van problemen en het neerzetten van organisaties. Zodra alles weer op rolletjes liep, begon het altijd weer te kriebelen en ging ik weer op zoek naar de volgende uitdaging. Ik kreeg vanuit mijn omgeving vaak de vraag, waarom ik niet voor mijzelf ging beginnen. Na hier eens goed over nagedacht te hebben, heb ik de knoop uiteindelijk doorgehakt en ben ik Horti Wijzer gestart.”



Generalist
Aan het woord is Martin de Rek, al 18 jaar werkzaam in de Nederlandse en internationale sierteeltsector en nu met Horti Wijzer een eigen weg ingeslagen. “Mijn specialisme is de teelt van Phalaenopsis, maar ik heb een brede theoretische en praktijkgerichte basis in diverse teelten op hoog niveau. Naast specialist op bepaalde gebieden, ben ik ook een echte generalist. Generalisten zijn echte dwarsdenkers die confronteren en stil staan bij het waarom. Ondernemers hebben zelf vaak al enorm veel kennis in huis, waarbij een generalist met kennis van de glastuinbouw een zeer goede sparringpartner kan zijn."

Praktijkervaring
Hoewel hij zeker niet de enige zelfstandige is die zijn kennis en kunde bij de tuinder aanprijst, ziet Martin mogelijkheden genoeg. “Door mijn brede praktijkervaring bij diverse werkgevers in diverse teelten, kan ik net even dat beetje meer service bieden, dan alleen de theorie. Ik heb mijzelf ook tot doel gesteld dat ik mijn klanten echt ga helpen om hun organisatie op een hoger plan te brengen via een laagdrempelig concept met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Echt maatwerk tegen een vooraf afgesproken tijdsduur en vast all-in bedrag per opdracht of per maand. Ik hou daar wat meer zekerheid aan over, waardoor ik mij voor een aantrekkelijk tarief op de markt kan zetten bij een kleinere groep klanten. Ik ben dan beschikbaar voor de klant, zonder extra bijkomende kosten en een ontspannen sfeer als gevolg. Bij uurtje factuurtje zijn de belangen in het besteden van tijd tussen adviseur en klant vaak tegenstrijdig, de adviseur wil uren maken en de klant wil niet teveel betalen. Dit kan problemen geven bij het oplossen van (complexe) problemen of het oppakken van projecten. Dit concept maakt het voor ondernemers met een kleiner budget ook erg interessant om gebruik te maken van mijn diensten.”


Voor meer informatie:
Horti Wijzer
Martin de Rek
Beethovenlaan 29
2661 HA Bergschenhoek
M: 0611251106
E: martin@hortiwijzer.nl
www.hortiwijzer.nl

Publicatiedatum: