Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Valt mijn bedrijf binnen de AWZI Nieuwe Waterweg?

Het is nu eenvoudiger om te controleren of uw bedrijf/teeltlocatie daadwerkelijk binnen het verzorgingsgebied van de AWZI Nieuwe Waterweg valt.

Dit kan via de herziene overzichtskaart. Ook kunt u bij het vergrootglas het adres van uw teeltlocatie invoeren, waarna een markering op de overzichtskaart verschijnt. Valt deze binnen de contouren van de AWZI Nieuwe Waterweg dan kunt u deelnemen aan dit collectief. Valt deze er net buiten, zijn er wellicht nog mogelijkheden om deel te nemen. Stuur in dat geval een mail naar water@ltoglaskracht.nl zodat ze kunnen onderzoeken of u al dan niet kunt aansluiten en onder welke voorwaarden.

Eind van deze maand moet duidelijk worden hoe het financiƫle plaatje eruit komt te zien. Aan de hand van deze informatie kunt u zich dan definitief aanmelden voor deelname aan deze collectieve oplossing.

Per 1 januari 2018 moeten telers voldoen aan de wettelijke verplichte met betrekking tot zuivering van de restwaterstromen. Alleen indien deelgenomen wordt aan een goedgekeurd businessplan voor een collectieve oplossing is uitstel tot uiterlijk 1 januari 2021 mogelijk. Een van de mogelijke collectieve oplossingen is de AWZI Nieuwe Waterweg, geldig voor telers die binnen dit verzorgingsgebied vallen.

Wilt u de onlangs gehouden webinar over de AWZI Nieuwe Waterweg terugkijken of de presentatie inzien, klik dan hier.

Bron: LTO Glaskracht Nederland
Publicatiedatum: