Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Van der Knaap Groep segmenteert, focust en ontwikkelt nieuwe producten

Tholen - Van der Knaap Groep bedient met een productassortiment een groot aantal marktsegmenten. Om klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn binnen de units potgrond, beworteling, kokos en retail is marktsegmentatie uitermate belangrijk. Raymond van Ispelen is verantwoordelijk voor de verkoop van potgrond- en bewortelingsproducten in de Benelux en Duitsland. ”Door de markt te segmenteren, kunnen we ons beter focussen op de verschillende teelten. Onze klanten krijgen te maken met gespecialiseerde accountmanagers. Hierdoor begrijpen we de markt goed en zijn we in staat om producten te ontwikkelen die goed aansluiten bij de wensen van de klant."


Raymond van Ispelen

Producten worden in samenwerking met klanten verder ontwikkeld. De Fibre-Neth Twin bijvoorbeeld. Raymond:”Deze plug maakt het mogelijk om Phalaenopsis tijdens de opkweek eenvoudig te sorteren en te verenkelen. De plug wordt nu doorontwikkeld naast de verdere ontwikkeling en introductie van de plug-in-plug systemen voor de phalaenopsis. Het interessante is dat we door onze manier van klantbenadering de samenwerking tussen de units versterken en zo producten ontwikkelen waar vanuit de markt vraag naar is. Zo kan de grip op een segment snel groeien."

De lancering van de Obturo plantplug is een ander voorbeeld. Obturo biedt flexibiliteit om het teelt- en automatiseringsproces te perfectioneren. Obturo is zo ontwikkeld dat de plug altijd kan worden herbevochtigd, waardoor een zo uniform mogelijk plantbeeld ontstaat. Raymond: "Met Obturo bieden we een oplossing voor het verenkelen in de zaaimarkt en de sterk opkomende weefselkweekmarkt. Obturo pluggen zijn hier uitermate geschikt voor, zo hebben diverse klanten al ervaren."

Raymond vervolgt: "Dit raakt ook precies onze missie. Wij willen allereerst een zichtbaar en verantwoord resultaat voor de klant. Door onze accountmanagers bovendien zelf voor een segment te laten kiezen voelen zij zich betrokken en blijven zij zich ook ontwikkelen. Overigens heeft Van der Knaap een vacature voor een accountmanager die verantwoordelijk kan worden voor een eigen segment.”


Voor meer informatie:
Van der Knaap Groep
Raymond van Ispelen
Bovendijk 50
2295 RZ Kwintsheul
T: 0174 296606
E: r.vanispelen@vanderknaap.info
www.vanderknaap.info