Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Matthijs Mesken nieuwe directeur VGB

De nieuwe directeur van de VGB Matthijs Mesken (49) treedt per 1 augustus 2017 in dienst. Interim-voorzitter Lex Ebus maakte dit afgelopen vrijdag bekend tijdens de drukbezochte afscheidsreceptie van directeur Robert Roodenburg (64).

Met Mesken is een goede keuze gemaakt, stelt het VGB bestuur. Sinds 2012 is hij werkzaam als directeur van Stichting Groenkeur waar hij eindverantwoordelijk is voor het verder uitbouwen en positioneren van het keurmerk, waarbij de belangen van de certificaathouders en hun afnemers centraal staan. Daarvoor was hij secretaris bij Anthos (Koninklijke Handelsbond voor Boomkwekerij- en Bolproducten), secretaris Boomkwekerijproducten en projectleider marktonderzoek bij het Productschap Tuinbouw.



Mesken heeft veel zin in de nieuwe uitdaging bij de VGB, zegt hij. “Voor mij is het een mooie stap die aansluit bij wat ik doe bij Stichting Groenkeur en eerder gedaan heb bij Anthos. Ik wil mij voor 100 procent inzetten om de nieuwe visie samen met het bestuur vorm te geven waarbij de leden centraal staan.

Na 14 jaar nam Roodenburg afscheid van de VGB. “Bij de nieuwe koers van de VGB hoort een nieuwe kapitein”, zegt Robert Roodenburg. “Fijn dat het bestuur met Matthijs Mesken tot overeenstemming is gekomen. Nu verhuis ik samen met mijn vrouw met een gerust hart naar Den Haag. De VGB is in goede handen”.

bron: VGB
Publicatiedatum: