Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Je eigen substraat online te bestellen

Het online bestellen van artikelen is niet meer weg te denken uit de moderne bedrijfsvoering. Toch was het tot op heden niet mogelijk om substraten online te bestellen. Horticoop brengt hier verandering in. Klanten van Slingerland Potgrond en Lentse Potgrond kunnen via de webshop van Horticoop niet alleen hun persoonlijk assortiment inzien, ze kunnen het ook direct online bestellen.



"Het bestellen van het juiste substraat is voor een kweker vaak een haastklus. Door online te bestellen, verkleinen we niet alleen de kans op fouten, de kweker heeft in één oogopslag zijn persoonlijk assortiment inzichtelijk en kan direct bestellen. En dat 24 uur per dag, 7 dagen per week." Aldus Rob Bierman, salesmanager substraten.

Om de livegang van deze dienst te vieren, verloot Horticoop een reis naar Stockholm, Zweden, onder de bestellers van substraten in de webshop. Meer over de actie lees je op www.horticoop.nl/substraten
Publicatiedatum: