Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Pioenrozenseizoen van start bij Molenaar Agriculture

Bij Decorum zijn de pioenrozen van het nieuwste lid Molenaar Agriculture verkrijgbaar. Broers Niels en Dennis Molenaar zitten al ruim 25 jaar in het vak en sinds 2008 focust Molenaar Agriculture zich volledig op het telen van pioenrozen en alliums. De specialisatie ligt op zowel de bloemen, het stek en bollen. Op 30 hectare verdeeld over locaties in Noord-Holland, Brabant en Frankrijk produceren zij met veel passie een breed assortiment pioenrozen.



Welkom terug, pioenroos!
Deze week bezocht Decorum Molenaar Agriculture, die de laatste voorbereidingen voor het hoogseizoen treft. Niels Molenaar gaf een rondleiding over het bedrijf: “Het is nu nog wat rustiger, maar de drukte staat voor de deur. De eerste pioenen uit Frankrijk zijn overgekomen. Over twee weken starten we met de pioenen van de vestiging in Brabant en over vier weken starten we met de oogst op de locatie in Noord-Holland.”

Uitgebreid assortiment
Molenaar Agriculture beschikt over een uitgebreid assortiment pioenrozen en sieruien. “We starten nu met vier soorten pioenen. Uiteindelijk breidt het assortiment gedurende het seizoen uit naar 15 soorten pioenen en twee soorten alliums. Dankzij onze verschillende locaties kunnen wij onze soorten een langere periode aanbieden.”



De seizoentoppers van 2017

Wat zijn dé toppers die de consument dit seizoen in huis moet hebben? Niels Molenaar: “Wij hebben dit jaar vier mooie opvallende soorten. De Coral Sunset heeft grote oranjeroze bloemen en verkleurt tijdens de bloei in de kleuren van een zonsondergang. De Old Faithfull is een van de meest grove pioenrozen met enorme rode bloemen. De witte pioenroos Kelowy’s Glorius staat bekend om haar opvallend grote bloembladeren. Tot slot hebben we de roze Jacorma, een laat sortiment. Op deze manier voorzien we onze klanten het hele seizoen van verse pioenrozen.”

bron: Decorum
Publicatiedatum: