Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Festival Colours kleurt Libelle Zomerweek

Deze week bezoeken meer dan 70.000 consumenten de Libelle Zomerweek. Op elk terras worden zij verrast door de kleurrijke mixen van Festival Colours. Daarnaast kunnen de bezoekers deelnemen aan de Workshop ‘Maak je eigen Festival Colours-mix’.



De productlijn Festival Colours zoekt de consument op tijdens de Libelle Zomerweek. Op de grote terrassen zorgen de perkgoedmixen van Festival Colours voor een vrolijke touch. “In onze eigen stand laten we consumenten hun eigen plantenmix maken,” vertel Jeannette Wouters van Kwekerij Wouters. “Wij leren van de deelnemers en zij leren van ons. We geven tips en vertellen meer over de plantkeuzes. We vragen aan alle deelnemers om hun plantenmix na zeven weken te fotograferen én met ons te delen. Uit alle inzendingen kiezen wij een winnaar, die ontvangt een reischeque. Op deze manier rekenen we ook na de Libelle Zomerweek op veel interactie met de Festival Colours-fans op onze Facebookpagina.”

Voor meer informatie:
Kwekerij Wouters
Irisweg 40
2665 MK Bleiswijk
T: +31 (0)527 251970
E: pascal@kwekerijwouters.nl
www.kwekerijwouters.nl
Publicatiedatum: