Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Duurzame nieuwbouw Dutch Flower Group van start

Gisteren werd de feestelijke eerste paal geslagen voor de nieuwbouw van maar liefst 10.000 m2 geconditioneerde verwerkingsruimte naast het bestaande pand van Bloom en Greenex aan de Betula in De Kwakel.

Bij de bouw wordt rekening gehouden met de hoogste duurzaamheidseisen. Voorbeelden van de meest innovatieve duurzaamheidsmaatregelen die worden toegepast zijn: elektriciteit via zonnepanelen op het dak, verwarming door middel van restwarmte van de koelmachines, energiebesparende LED-verlichting, warmte-werend isolatieglas voor de kantoren, extra isolerende dockdeuren en een efficiënte, elektronische aansturing van het licht in het gehele pand.



“Na een intensieve periode van voorbereiding en een zoektocht naar duurzame materialen gaat het nu gebeuren; we gaan bouwen! Geweldig dat we dit allemaal in één pand kunnen realiseren. Samen met mijn collega’s, de betrokken bedrijven en de projectontwikkelaars bouwen we aan ons meest duurzame project ooit. Het is echt de kroon op ons werk”, aldus een trotse Linda Boekestein, Project Manager DFG.

Naar verwachting zullen de bouwactiviteiten eind 2017 worden afgerond. In deze nieuwbouw zal dan onder meer de verwerking van handgebonden boeketten en planten voor winkelketens gaan plaatsvinden.

Klik hier voor meer informatie
Publicatiedatum: