Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Klokken FloraHolland staan 2 uur stil

Zou het met de veelbesproken cyberaanval te maken hebben of was er iets anders aan de hand? Allicht wordt de oorzaak later nog bekend gemaakt, feit is dat de klokken van Royal FloraHolland in Aalsmeer, Naaldwijk en Rijnsburg vanochtend bijna twee uur hebben stilgestaan. Een storing van deze duur is tamelijk uitzonderlijk.

Het geduld van kopers werd dan ook op de proef gesteld, getuige de geïrriteerde twitteraars onder hen. Ook wordt her en der geklaagd dat de veiling geen duidelijke informatie zou verstrekken omtrent oorzaak en/of verwachte duur via app of website.


twitter@youngchildWJ : Goedemorgen, genoeg tijd voor de weekendbabbel! Storing op de klokken van @FloraHolland #oponthoud #bloemen

Per 7:50 werd de aan-knop weer gevonden. De storing heeft vermoedelijk geen grote nadelige gevolgen, behalve dan een wat langere werkdag voor verdelers, exporteurs en transporteurs.


foto: Peter van Delft

Publicatiedatum: