Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

KG Systems zet in op technische ontwikkelingen kweektafelsystemen

Tholen - Sinds een jaar of 10 is de techniek om tulpen te broeien behoorlijk ontwikkeld. Bij KG Systems weten ze hier alles van. Ze zijn er druk mee. Bernardo Greeve: ”Wij waren de eerste die de mogelijkheid aanboden om in een meerlagensysteem tulpen te broeien en nu gaat dat al tot maar liefst 10 lagen.”

In een dergelijk systeem is de tulp altijd in beweging om zo optimaal te kunnen groeien. Samen met een zakelijk partner ontwikkelde KG Systems een geavanceerd systeem die ervoor zorgt dat de tulpen altijd op de juiste positie staan. Het gaat er altijd om hoe de tulpen op de meest efficiënte manier rouleren door de kas.



Doelstelling

Dat doen ze bij KG Systems blijkbaar goed, want Bernardo geeft aan dat ze marktleider zijn op het gebied van deze kweektafels(systemen). Ook in de moeilijke jaren voor de tuinbouw groeide hun omzet verder door. Ferry Greeve is indertijd begonnen met KG Systems. Bernardo:”Hij is op het goede moment ingestapt en nu zitten we goed in het zadel met onze tafels. We hebben inmiddels in iedere teelt ervaring met onze tafels. Met de hoge productie van kweektafels zijn we ook nog eens in staat om de kostprijs laag te houden.” Marktleiderschap is geen doel op zich. De ambities van KG Systems gaat verder. De spreiding van hun activiteiten zal de komende jaren verder uitgebreid worden.



KG Systems zit in het zelfde pand als KG Greenhouses. KG Greenhouses bouwt (turnkey) kassen. De bedrijven hebben dezelfde eigenaren met ieder een aparte entiteit. Natuurlijk profiteren ze van elkaar kennis en kunde. Bernardo:”We vullen elkaar aan, waar dat handig is. De combinatie werkt goed. Het is goed om onze kennis op deze manier met elkaar te delen.




Voor meer informatie:
KG Greenhouses
Leeuwenhoekweg 58
2661 DD Bergschenhoek
T: 010 - 5212644
E: info@keesgreeve.nl
www.kggreenhouses.nl