Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
‘Always Kalanchoë’ kwekers bieden Garden-assortiment

‘Kalanchoë Garden’-seizoen van start

Het nieuwe Kalanchoë Garden seizoen is weer gestart. De klokverkoop op de veilingklokken Naaldwijk en Aalsmeer is van 15 mei t/m 15 september. De gezamenlijke veredelaars en kwekers leveren de meest makkelijke en kleurrijke plant ook voor buiten. Iedere kweker met het eigen merk of verpakking, maar herkenbaar aan het gezamenlijke symbool ‘Kalanchoë Garden’.
 
Kalanchoë Garden
De vetplant Kalanchoë is de grootste plant in Europa qua aantallen en misschien wel de meest bekende plant. Sterk gewaardeerd om het enorme gebruiksgemak (Easy Care), maar ook om de rijke kleuren en gebruiksmogelijkheden: voor binnen, maar wellicht minder bekend, ’s zomers ook voor buiten. Vanaf een temperatuur van 10 graden Celsius is de Kalanchoë zeer geschikt voor buiten. Steeds meer kwekers geven hun soorten, speciaal geschikt voor buiten, steeds vaker het herkenbare label Kalanchoë Garden.

Kalanchoë - voor binnen én buiten

De Kalanchoë is de meest makkelijke en kleurrijke plant, jaarrond leverbaar in een breed assortiment aam soorten, kleuren en potmaten. In de vorstvrije periode van half mei tot en met half september is de Kalanchoe ook geschikt voor gebruik buiten, in de schaduw, halfschaduw of de zon bij temperaturen van 10-30C. Een veelzijdige plant met ongekende mogelijkheden voor binnen én buiten.

Gezamenlijke aanpak van alle Kalanchoë-telers
De collectieve promotie ‘Always Kalanchoë’ voor de bloeiende plant Kalanchoë is een initiatief van de bijna 30 veredelaars en gezamenlijke kwekers die lid zijn van Royal FloraHolland. Royal FloraHolland faciliteert deze groep, LTO Glaskracht Nederland organiseert en verzorgt het secretariaat en Sense marketing & more is verantwoordelijk voor de positionering en de campagne.

Voor meer informatie: zie ook www.kalanchoe.nl
 
Publicatiedatum: