Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Sunsation timmert aan de weg met "Create your own Sunshine”"

De potzonnebloem Sunsation Sunflower van de veredelaar Evanthia Seeds & Plants is wereldwijd populairder dan ooit. Deze potzonnebloem, die onlangs bekroond werd met de “Award of Garden Merit” door de Royal Horticultural Society, bloeit van eind maart tot september. Een compacte, stevige plant is beschikbaar in drie varianten: de Yellow, Lemon en Flame.



Deze populariteit is mede tot stand gekomen door een intensieve samenwerking tussen Evanthia en het Sunflower kwekerscollectief. Ook wordt er op gebied van promotie aan de weg getimmerd. Zo is de nieuwe promotiecampagne “Create your own Sunshine” inmiddels van start gegaan.

Het televisieprogramma Rob's Grote Tuinverbouwing besteedt in vier uitzendingen aandacht aan deze potzonnebloem en is nog te zien t/m 20 mei a.s. Ook is er een Facebookactie aan gekoppeld en zijn er diverse andere promoties op de veilingen tijdens de klokpresentaties. Bovendien wordt handig gebruik gemaakt van de Moederdag, een perfecte dag om een potzonnebloem cadeau te doen.



In aanloop naar de FlowerTrials wordt de Sunsation als noviteit uitgelicht in een speciale promotiefilm “Let’s create Sunshine all over the world”:



Naar eigen zeggen heeft een goede performance van de Sunsation op de Spring Trials in Californië in april al veel nieuwe afnemers in het buitenland opgeleverd.


Voor meer informatie:
Evanthia
Vlotlaan 560
2681 TX Monster
+31 174 715 100
E: sales@evanthia.nl
www.evanthia.nl




 
Publicatiedatum: