Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw registratiesysteem SDF Verifice

Codema SDF heeft een nieuw arbeidsregistratiesysteem ontwikkeld: SDF Verifice.

Dankzij de samenwerking met uitzender Van Koppen & Van Eijk heeft Codema SDF praktijkgericht kunnen ontwikkelen. SDF Verifice is een cloud-based oplossing op basis van een vingerafdruk voor het registreren en verifiëren van uren. Alle gegevens worden veilig verzameld in een cloud en zijn gemakkelijk en snel op te vragen op elk gewenst moment. Dankzij de vele mogelijkheden die dit systeem biedt kunnen bedrijven de arbeid niet alleen registreren maar ook tijden boeken per locatie, arbeidsplaats, handeling en per werkorder. Handelsbedrijf Quality Queen uit Maasdijk is vol enthousiasme gestart met SDF Verifice. De 80 tot 150 medewerkers en uitzendkrachten van Quality Queen klokken hun gewerkte uren nu met dit systeem.



Werking hardware SDF Verifice
De Verifice hardware bestaat uit consoles die uitgerust zijn met vingerafdruk scanners. De registratiekastjes kunnen realtime communiceren met het centrale systeem via wifi, LAN en 3G. Zelfs zonder verbinding kan iedereen blijven inboeken, synchronisatie met de SDF Verifice Cloud vindt dan later plaats.

In onderstaande video is een korte animatie over SDF Verifice te zien:



SDF Verifice in de praktijk
Voor operationeel manager Gerrit Roest, bleek SDF Verifice de oplossing te zijn voor een snelle en foutloze registratie van uren. “Omdat SDF Verifice de gewerkte uren realtime aan werkorders koppelt, kan ik op elk moment zien wat de arbeidskosten van een werkorder zijn. Daardoor weet ik terwijl de mensen bezig zijn al of we de budgetten gaan halen, en kan ik tijdig bijsturen. Ook controle van de gewerkte uren is overzichtelijk en eenvoudig,” aldus Gerrit Roest.

Bedrijfsprocessen inzichtelijker en betrouwbaar met SDF Verifice
Peter Voskamp van Van Koppen & Van Eijk over SDF Verifice: “Het nieuwe systeem dat wij samen met Codema SDF in de markt hebben gezet, bespaart mij een uur per dag. De uren die geboekt worden bij Quality Queen komen namelijk automatisch in ons verloningssysteem terecht. Daardoor lukt het mij nu om op een betrouwbare manier snel de uren van mijn uitzendkrachten te verrekenen.”

“Dankzij de waterdichte procedures in SDF Verifice kan ik mijn klanten beter van dienst zijn. De uren die ik aan mijn klanten bereken, komen altijd overeen met wat de klant verwacht. Ook weten we exact wie er gewerkt heeft dankzij de vingerafdruk scan. Het kan dus niet zo zijn dat een uitzendkracht de tag van iemand anders heeft gebruikt. Dit was voorheen nog weleens het geval.

Dankzij SDF Verifice maken we ons bedrijfsproces inzichtelijker. Met dit systeem zijn wij klaar voor de toekomst.”

Flexibel verrekeningssysteem
Thomas Wennekers (Codema SDF): “Naast bovenstaande voordelen, is SDF Verifice ook nog eens zeer flexibel. Zo heeft Quality Queen de mogelijkheid om naast Van Koppen & Van Eijk, ook andere uitzenders en eigen personeel aan te melden op het verrekeningssysteem. Dankzij de veilige cloud omgeving heeft iedereen inzicht in zijn eigen gedeelte, waardoor concurrentiegevoelige informatie niet in verkeerde handen valt. Dankzij de eenvoudige opzet zijn wij van Codema SDF erin geslaagd om dit systeem tegen een scherpe prijs in de markt te zetten. U bespaart dus zowel tijd als investeringskosten.’’

Voor meer informatie
Codema SDF
Thomas Wennekers
T: 06 11 39 34 32
E: twennekers@sdf.nl

Publicatiedatum: