Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Subsidie verplaatsing glastuinbouwbedrijven Noord-Holland

De provincie Noord-Holland bevordert de modernisering en verduurzaming van de Noord-Hollandse tuinbouw voor bedrijven die verhuizen naar glastuinbouwconcentratiegebieden. De concentratie van bedrijven in deze gebieden maakt collectieve investeringen in nieuwe infrastructuur haalbaar, zoals aardwarmte-installaties of een CO2-net.

Verduurzamen
Het doel van de subsidie is het stimuleren van modernisering en verduurzaming van de glastuinbouw door het voor bedrijven interessant te maken om te verhuizen naar de glastuinbouw-concentratiegebieden in Noord-Holland.

Hierdoor worden investeringen in nieuwe infrastructuur betaalbaar, zoals aardwarmte-installaties of hoofdleidingen voor een warmtenet of een CO2 transportnet. Dit zijn investeringen die een tuinder meestal niet alleen kan doen. De provincie stelt 5 miljoen euro beschikbaar voor de subsidieregeling van 9,3 miljoen euro. De Europese Unie draagt hier 4,3 miljoen euro aan bij.

Aanvragen
Noord-Hollandse bedrijven kunnen vanaf 3 mei tot 30 november 2017 een subsidieaanvraag indienen bij de provincie Noord-Holland. Het maximale subsidiebedrag voor een bedrijf is 1 miljoen euro.

Voor meer informatie:
Flynth adviseurs en accountants
subsidiedesk@flynth.nl
088 – 236 77 77
www.flynth.nl
Publicatiedatum: