Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bosman Van Zaal herpakt zich na brand locatie De Kwakel

Vrijdagavond omstreeks half 10 is in één van de vestigingen van Bosman Van Zaal brand uitgebroken. Bosman Van Zaal beschikt over drie locaties in Nederland. De getroffen locatie betreft de Bedrijvenweg 10 in De Kwakel. Door snel en adequaat handelen van de brandweer is de schade beperkt gebleven tot een deel van de bedrijfshallen en deel van de inventaris. Doordat de brand uitbrak terwijl het bedrijf gesloten was, is er geen persoonlijk letsel. De kantoren en de IT systemen zijn behouden gebleven. Er is geen informatie van klanten of projecten verloren gegaan.

"Wij danken de brandweer, politie en gemeente voor het adequate handelen. We ontvangen bovendien veel steun van klanten en leveranciers, wat we uiteraard enorm op prijs stellen en dit sterkt ons zeer", meldt het bedrijf in een persbericht. "Op dit moment wordt met man en macht gewerkt om de schade te inventariseren en zo snel mogelijk de normale werkzaamheden te hervatten. Inmiddels is er, dankzij de welwillende medewerking van velen, een uitwijklocatie gevonden op Bedrijvenweg 24.

Bekijk hier een video van de brand.

Voor meer informatie:
Bosman Van Zaal
Bedrijvenweg 10
1424 PX De Kwakel
T: +31 297 344 344
F: +31 297 326 280
info@bosmanvanzaal.com
www.bosmanvanzaal.com
Publicatiedatum: