Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Peter van der Klift: "Vraag voor transport van fruit en planten"

Milestone breidt activiteiten in Centraal-Amerika uit met kantoor in Guatemala

Tholen - Deze week is expediteur Milestone Fresh met een nieuw kantoor gestart in Guatemala. "In 2015 hebben wij ons eerste overzeese kantoor Milestone Costa Rica opgericht en dit is ons zeer goed bevallen. Zowel leveranciers als onze Nederlandse relaties hebben meermaals aangegeven dat dit allemaal erg prettig werken is. Daarom hebben wij besloten onze activiteiten in Centraal Amerika verder uit te breiden en hebben we per 1 mei 2017 Milestone Guatemala opgericht", vertelt Peter van der Klift.


Co van Es ondertekent de deal in Guatemala

"Wij zijn ons er steeds meer van bewust dat als wij onze positie willen versterken in de versstromen uit Centraal-Amerika, wij de werkzaamheden in eigen beheer moeten hebben. We zijn al erg actief in Centraal-Amerika en vanuit Guatemala is het afgelopen jaar meer vraag gekomen voor het vervoer van zowel groenten, fruit als planten. De voornaamste producten die wij momenteel vervoeren vanuit Guatemala zijn sugarsnaps, meloenen, planten en snijgroen", vertelt Peter.

"De grootste voordelen van een lokaal kantoor zijn dat we een snellere en kortere verbinding onderling hebben. Door de snelle en open communicatie is de trade transparanter geworden en kunnen wij zowel leveranciers als de importeur volledig op de hoogte houden van hun goederenstroom. Met deze nieuwe vestiging hopen we onze bestaande klanten een betere service te bieden en nieuwe klanten meer toegevoegde waarde", besluit Peter.

Voor meer informatie:
Milestone Guatemala, S.A.
Avenida Reforma 1-50, Zona 9
Edificio El Reformador
8 Nivel, Oficina 801
Guatemala City, Guatemala
Tel: (502) 2205-7700
Operations: operations@milestoneguatemala.com

General Manager
Flor de Maria Miralles
flor@milestoneguatemala.com
Mob: (502) 5205 7614