Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Antalis presenteert Coala Magnetics tijdens FESPA

Tijdens FESPA in Hamburg van 8 tot 12 mei 2017 laat Antalis haar nieuwe collectie Coala Magnetics zien. Dit zijn magnetische displays waarmee ruimtes een opvallende en inspirerende make-over kunnen krijgen.

Nieuwe materialen en printtechnologieën maken het mogelijk om interieurs op een kostenefficiënte manier aan te passen aan de huidige trends en seizoensveranderingen. De innovatieve Coala Magnetics producten kunnen gepersonaliseerd worden en zijn gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen. Het biedt gebruikers daarom alle mogelijkheden om bijvoorbeeld hotels, musea of restaurants te voorzien van nieuwe designs waarmee ze zich kunnen onderscheiden.

Het Coala Magnetics assortiment bestaat uit drie onderdelen die samen voor een snel resultaat zorgen. Coala Magnetic Base maakt elk oppervlak magnetisch en wordt samen met Coala Ferro Film gebruikt. Deze magnetische folie is bedrukbaar en blijft op de Magnetic Base zitten. Coala Printable Magnet is een magnetische folie en blijft op alle metalen oppervlakken plakken. Coala Magnetic PET biedt een PVC-vrij alternatief.

Tijdens het Printeriors event laat Antalis zien hoe grote ruimtes eyecatchers kunnen worden dankzij Coala WallDesign behangpapier. “Door technologische innovaties ontwikkelt zich de markt voor visuele communicatie in hoog tempo. Onze Coala collectie laat zien dat we voor elke interieurtrend een gepersonaliseerde, creatieve en inspirerende oplossing hebben“, aldus Jo Dhaenens, Product Manager Visual Communication Benelux.

FESPA-bezoekers kunnen het Coala Magnetics assortiment bekijken op de Antalis-stand nummer C32 in Hal B1U.

Voor meer informatie:
Antalis BV
Wittevrouwen 15
1358 CD Almere
T: 036 - 539 44 44
E: info.nl@antalis.com
www.antalis.nl

Publicatiedatum: