Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Royal van Zanten speelt in op campagne BBH

De hort op met celosia's

Volgens de campagnekalender van Bloemenbureau Holland is Celosia o.a. woonplant van de maand samen met Calla, Campanula, Platicodon en Lelie. Om deze campagne te ondersteunen is Royal Van Zanten in samenwerking met het Deep Purple promotieteam, kwekerij House & Garden en Potplantenkwekerij Ammerlaan-Sosef, een actie gestart.



Deze week worden diverse klanten in meerdere regio’s bezocht en voorzien van een grote gevulde schaal met Celosia’s inclusief een groot steeketiket, speciale flyers met campagnebeelden en additionele informatie over de verkrijgbaarheid bij beide kwekers. Daarnaast worden de campagnebeelden gedeeld op de website en social media van Royal Van Zanten met als doel klanten te overtuigen van de veelzijdigheid van Celosia’s.



Celosia’s bloeien van april tot en met het najaar en kennen een breed kleurenpallet van tere pastels tot felle, diepe tinten. Inmiddels zijn er verschillende nieuwe soorten met prachtige bloemvormen op de markt, te weten; de Cristata (hanekam, ook wel hersenen), de Plumosa (pluimhanekam) en de Spicata (staartvormige, kleine bloemen). Vooral de laatste groep levert de meeste soorten die als binnenste buitenplanten worden toegepast. Iets dat niet veel consumenten weten. Celosia’s lenen zich perfect om gecombineerd te worden met verschillende bloem- en bladkleuren en vormen, maar ook met andere plantensoorten.



Voor meer informatie:
Royal van Zanten
Lavendelweg 15
1435 EW Rijsenhout
T : +31 (0)297 387000
M: +31 (0)6 835 26 251
www.royalvanzanten.com
Publicatiedatum: