Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Sally van der Horst 25 jaar bij FleuroSelect

Sally van der Horst is 25 jaar bij FleuroSelect. In Beachclub O, op het strand van Noordwijk, werd zij onthaald op een surprise party, waarbij collega's en bevriende relaties aanwezig waren. Ook mocht zij een Pelargonium, afkomst uit de keuken van Florensis & P. van der Haak, dopen: de Sally.


Ze wist van niets (of kan wel heel goed toneel spelen!)

FleuroSelect bestaat al 47 jaar, maar heeft zich vooral in de laatste paar jaren weer stevig op de kaart weten te zetten. De organisatie, bestaand bij de gratie van deelnemende veredelaars, test nieuwe variëteiten, brengt deze bij een zo groot mogelijk publiek onder de aandacht en reikt jaarlijks de welbekende bronzen, zilveren en gouden medailles uit.


Sally toont vol trots ... de Sally!

Deze laatste nu liep in een korte presentatie met zevenmijlslaarzen door de 25 jaar 'Sally-bij-Fleuroselect' geschiedenis heen. Naast de nodige herinneringen (25 jaar geleden leek het kantoor op een 'brothel'), inside-jokes (na vijf dienstjaren werd Sally uitgeroepen tot 'employee of the year' : er werkten toen drie mensen) en geloftrompeteer (Sally is dé stabiele factor binnen FleuroSelect en natuurlijk de liefste leukste collega van de hele wereld), benadrukte hij vooral haar verdiensten. "Een jaar of 5 geleden zag het er heel anders uit", aldus vicevoorzitter Jean-François Ignasse. "Fleuroselect stelde niet veel meer voor. Dankzij het huidige team, en niet in het minst dankzij Sally, is de club weer helemaal opgebloeid."



Sally zelf prijst zich erg gelukkig. "In onze branche draait het om mensen en bloemen, de twee elementen waar het allemaal om draait", aldus de jubilaris. "We are lucky to work in this industry"


Collega Ann onthult Sally de Sally

De suprise party was georganiseerd door collega Ann Jennen. Het kleurrijke pelargonium plantje is, niet geheel toevallig, veredeld door Florensis (wiens directeur, Herman Hamer, tevens voorzitter is FleuroSelect).