Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Colours of nature verwelkomt kwekerij VD Berg Gerbera

Vanaf vandaag mag VD Berg Gerbera zich officieel lid noemen van Colours of Nature. Na een korte zoektocht naar productuitbreiding voor Colours of Nature werd duidelijk dat het bedrijf van Lennart van den Berg en Richard Vijverberg het meest geschikt is voor de telersvereniging.

Aan de hand van een aantal criteria is de zoektocht naar een nieuw lid een paar maanden geleden ingezet. Zo was het assortiment, de omvang van het bedrijf, maar ook de ondernemersgeest van groot belang voor de keuze. Lennart en Richard zijn beide jonge ondernemers en kunnen zich zowel op teelt- als afzetgebied goed vinden in de strategie van Colours of Nature. Daarnaast brengen de ondernemers ook kennis mee waar de huidige leden van kunnen leren. Ook zal Puk van den Bulk het verkoopteam gaan versterken.

Colours of Nature
Colours of Nature is een unieke Nederlandse coöperatie van zes mini gerberakwekers, die de Retail branche in Europa belevert. Met VD Berg Gerbera als nieuw lid zijn er negen productielocaties met een totaal oppervlakte van 32 hectare en 225 miljoen bloemen. Het is daarmee de grootste telersvereniging van mini gerbera’s in de wereld.

Uitbreiding assortiment
Door het lidmaatschap van VD Berg Gerbera wordt het assortiment van Colours of Nature flink uitgebreid met: Castello, Franky, Wakita, Cariboo, Cookie ’n Cream, Nacho, Kimi, Twiggy, Husky, Snowy, en Cupcake. Navy, Delmonte, Pirouette en Café volgen na het teeltwisselseizoen in september. Bekijk het hele assortiment van Colours of Nature op www.minigerbera.nl.


Voor meer informatie kan men terecht bij het bestuur van Colours of Nature; Willem Batist (06-51581092) of Ronald van Veen (06-51347176) en Lennart Van den Berg (06-13480176).

Publicatiedatum: