Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Zondag 14 mei: Moederdag

Promotiecommissie Alstroemeria : voor álle moeders een boeket

Van pure eenvoud tot bont bohemien. Zo veel moeders, zo veel smaken. Voor Moederdag maak je dan ook boeketten in veel verschillende stijlen. De promotiecommissie Alstroemeria draagt twee boeketideeën aan, waarmee iedere moeder zich gelukkig zal kunnen prijzen.



Lentefris
Geel met een vleugje roze. Deze onverwachte kleurencombinatie maakt van dit Moederdagboeket een echte blikvanger. Het oogt lekker fris en vrolijk. Leuk om te geven; alsof je de zon mee naar binnen neemt. De geel-roze alstroemeria's worden op de vaas alleen maar stralender. Combineer ze met springerige grassen. Deze versterken het speelse karakter van dit lentefrisse boeket.

Om te zoenen
Romantische roze boeketten zijn een must voor Moederdag. Combineer roze alstroemeria's met andere bloemen in dezelfde zoete kleurstelling. Met frisgroen blad wordt het boeket niet te romantisch; zo is het voor iedereen leuk om te geven. Maak ook een paar roze boeketten zonder blad, want er zijn natuurlijk ook moeders (en kinderen) die superzoet wel kunnen waarderen.

Steeds meer kleur
Moeders die een boeket met alstroemeria's krijgen, wacht nog een verrassing. Op de vaas worden de alstroemeria's alleen maar mooier en kleurrijker. Dat is een meerwaarde die genoemd mag worden, want een Moederdagboeket geven is leuk, maar het is nog veel leuker als je moeder of oma er lang van kan genieten. Met alstroemeria's is dat zeker het geval.

bron: Concept Factory
Publicatiedatum: