Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Video: Zo werkt klokvoorverkoop

Het digitale verkoopkanaal klokvoorverkoop biedt aanvoerders van Veiling Rhein-Maas de mogelijkheid, klanten van de veiling een gedeelte van hun aangevoerde producten tegen een vooraf vastgestelde prijs vóór de veiling aan te bieden. De gebruiksaantallen van klokvoorverkoop ontwikkelen zich positief. Veiling Rhein-Maas kan zowel op klanten- alsook op aanvoerderszijde een toenemende actieve deelname noteren. Inmiddels hebben meer dan 450 klanten toegang tot deze online inkoop vóór de veiling. Steeds meer klanten loggen dan ook dagelijks in om het aanbod te bekijken en in te kopen.

Om de functies bij klokvoorverkoop uit te leggen, heeft Veiling Rhein-Maas een uitlegvideo gemaakt, waarin alle mogelijkheden stap voor stap worden voorgesteld. Voor deze video werd de desktop-versie van de klokvoorverkoop gefilmd. De weergave op mobiele apparaten is identiek, alleen is het website-menu links niet zichtbaar.



Bron: Veiling Rhein-Maas
Publicatiedatum: