Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Inholland studenten maken kennis met Bercomex

Tijdens het Mix & Match stage evenement van de Hogeschool Inholland konden studenten Technische Bedrijfskunde kennismaken met Bercomex. Er was veel interesse van studenten voor stage- en afstudeeropdrachten bij Bercomex.



Studenten op zoek naar stage- of afstudeeropdracht in techniek
De studievereniging Technische Bedrijfskunde (TBK) van Hogeschool Inholland Alkmaar organiseerde op donderdag 20 april een groot stage evenement in het AFAS Stadion. Bercomex was hier samen met 52 andere bedrijven aanwezig om een korte bedrijfspresentatie te verzorgen over de bloemenverwerkingssystemen voor ongeveer 500 studenten. Studenten waren afkomstig van verschillende opleidingen zoals Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek en Technische Bedrijfskunde.

Kennismaken met de bloemenverwerkingssystemen van Bercomex
Niels Beers, Manager Engineering en Heleen Martens, HR Manager waren namens Bercomex aanwezig om studenten meer te vertellen over de mogelijkheden van stages en afstudeeropdrachten bij Bercomex. Tijdens rondetafelgesprekken konden studenten specifieke vragen stellen over de verschillende afdelingen van Bercomex en de bloemenverwerkingsoplossingen die ontworpen worden. Met name de innovatie waar Bercomex voor staat en de Engineering en R&D die daarbij komt kijken, wekte de interesse bij veel studenten. Opvallend was ook dat er best veel studenten aanwezig waren met een groene achtergrond: familieleden van studenten die bijvoorbeeld een bloemenkwekerij hebben.

Stage- en afstudeermogelijkheden bij Bercomex
Jaarlijks vinden studenten van verschillende opleidingen een leerzame en uitdagende opdracht bij Bercomex. Het gaat hierbij niet om een vast aanbod van stageopdrachten, in de praktijk is er veel ruimte voor studenten om met goede stage/afstudeerideeën te komen, in samenspraak met Bercomex leidt dit tot mooie, passende stage- of afstudeeropdrachten.

Stage- en afstudeerverzoeken
Ben je op zoek naar een stageplaats bij Bercomex? En heb je een goed idee voor een opdracht of project? Dan horen ze dat graag. Je kunt mailen naar personeel@bercomex.com met je verzoek en CV, dan neemt het bedrijf contact op.

Voor meer informatie:
Bercomex
Holenweg 4A
1624 PB Hoorn
T: +31 (0) 229 – 50 21 50
F: +31 (0) 229 - 50 21 16
www.bercomex.com
Publicatiedatum: