Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ruimte in kas optimaal benutten met software

Tholen - Online eenvoudig je productie- en ruimteplanning regelen. Dat kan met de vernieuwde Agriware Online software van Mprise Indigo. Afgelopen donderdag 6 april konden tuinders er voor het eerst kennis mee maken.

De eerste live demonstratie van de nieuwe software vond plaats in de Westlandse Druif in Monster. In totaal waren er zo’n 30 mensen aanwezig om de demonstratie bij te wonen. Arno Hogervorst nam de demonstratie voor zijn rekening. Hij heeft de aanwezigen laten zien hoe je met Agriware Online gemakkelijk je productieplanning en ruimteplanning regelt. Daarnaast liet hij het gemak van het aanmaken van orders voor zowel via de veiling als buiten de veiling om zien.



De software omvat bestaande elementen van Mprise Indigo en is speciaal voor de tuinbouw in een nieuw jasje gestoken. De reactie van de gasten was over het algemeen erg positief. De meeste kwekers gaven aan dat deze nieuwe software daadwerkelijk waarde kan gaan toevoegen aan hun bedrijf. Zo zal je de ruimte van je kas altijd optimaal benutten. De demonstratie werd afgesloten met een gezellige borrel.

Bent u ook nieuwsgierig naar Agriware Online maar kon u er helaas niet bij zijn? Binnenkort wordt een nieuwe datum en locatie voor de volgende demonstratie bekend gemaakt.

Voor meer informatie:
Mprise
Jelte Kooistra
Sales Consultant
Newtonstraat 2
3902 HP Veenendaal
T: +31 (0)318 508810
M: +31 (0)6 51097718
E: jkooistra@mprise.nl
www.mprise.nl
Publicatiedatum: