Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Gardening Express introduceert framboos Groovy

De nieuwe framboos Groovy is nu exclusief online verkrijgbaar bij Gardening Express. Het is een nieuw concept waarbij frambozen kunnen worden gekweekt op het terras of in een tuin van een bescheiden omvang.



Rubus idaeus Groovy (‘Jdeboer005’PBR) is een zeer compacte dwergframboos die 1,50m hoog en 75 cm breed wordt. Ideaal voor in een pot of een kleinere tuin. Deze framboos heeft ook andere, aantrekkelijke eigenschappen zoals de felgele bladkleur. Daarbij draagt Groovy vrucht op nieuw hout en heeft hij een hoge productie aan rode frambozen. Rubus Groovy is winterhard.

Rubus Groovy is kwekersrechtelijk beschermd en vermeerdering is uitsluitend onder licentie toegestaan. Licenties worden beheerd door Plantipp BV. Plantipp is gespecialiseerd in royalty management en vertegenwoordigt wereldwijd veredelaars van nieuwe tuinplanten. Momenteel beheert en promoot Plantipp ruim 500 rassen in Europa, de Verenigde Staten, Australië, Nieuw-Zeeland, Zuid-Korea, China, Japan, Israël en Zuid-Afrika.

Voor meer informatie:
www.groovyraspberry.co.uk
Publicatiedatum: