Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe DAF combinatie voor Transpa Emmen

Transpa Emmen, specialist in bloemen- en plantentransport, heeft kort geleden een nieuwe DAF XF combinatie in ontvangst genomen.



Transpa omringt bloemen en planten met alle zorg die nodig is voor hoogwaardig vervoer van sierteeltproducten. Specialisten achter het stuur en op het kantoor vervoeren dagelijks sierteeltproducten voor vermeerderaars, kwekers, groothandelaren en tuincentra in alle hoeken van Nederland en in een groot deel van Noord-West Duitsland met Oldenburg als middelpunt. Daarnaast onderhoudt Transpa Emmen vaste lijndiensten naar de marktplaatsen in Aalsmeer, Bleiswijk, Boskoop, Ede, Eelde, Herongen (Dld), Naaldwijk en Rijnsburg.



De nieuwe DAF is uitgevoerd in een nieuwe verfrissende huisstijl. Het wagenpark bestaat volledig uit een groot aantal DAF combinaties en elke DAF kan grote volumes zorgvuldig vervoeren. Modern materieel en een efficiƫnte bedrijfsvoering maken het mogelijk de kosten te beheersen en tegelijk te kunnen inspelen op individuele wensen van relaties.

Voor meer informatie:
Transpa Emmen BV
Beekweg 10
7887 TN Erica
T: +31 591 302311
www.transpa.nl


Dennis Hooiveld
Sent Waninge Hoogeveen B.V.
T: 0528-760476
M: d.hooiveld@sentwaninge.com
www.sentwaninge.com


Publicatiedatum: