Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Anco Pure Vanda stuurt pardoes 120 Vanda's naar India

"Zo'n grote opdracht hebben we nog nooit gehad"

Steef van Adrichem heeft afgelopen week 'gebuffeld en gezweet' om een wel heel bijzondere order op tijd af te krijgen. Of de kweker, Anco Pure Vanda uit Wateringen, pardoes 100.000 roze en 20.000 blauwe Vanda Orchideeën naar India kon sturen.

Isha Ambani is de dochter van de rijkste man van India, Mukesh Ambani. Deze meneer heeft een geschat vermogen van 41,5 miljard dollar, 'verdiend' met olie en gas. Het meisje trouwt aanstaande woensdag met Anand Piramal, zoon van zakenman in van-alles-en-nog-wat Ajay Piramal, die met 4,5 miljard vermogen toch ook niet onbemiddeld mag heten.

foto midden: India Today

Afgelopen donderdag gingen de laatste bloemen met een vliegtuig naar India. De order bedraagt zo'n 50.000 euro. Met het aantal bloemen zijn volgens Adrichem twee combinatie-vrachtauto's vol te vullen. "Normaal is de week van Sinterklaas niet zo'n goeie week voor ons. Niemand krijgt immers een bloem in zijn schoen. Maar met deze opdracht is dat rechtgetrokken."

bron: BN de Stem

Publicatiedatum: