Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Duijvesteijn presenteert nieuwe chrysant Approved

Vanaf maandag 12 november is de nieuwe Approved chrysant verkrijgbaar op maandag, dinsdag en vrijdag via Klok Naaldwijk en FloraMondo presale.

Approved chrysant is een nieuw merk uit de kassen van de broers Wouter en Martijn Duijvesteijn. Met Approved chrysant zijn kopers verzekerd van de rassen Baltica, Baltica Yellow en Zembla die worden geteeld in het familiebedrijf. Zo worden de chrysanten dagelijks gecontroleerd op kwaliteit door zowel interne controle in de kas als externe controle op de veiling van FloraHolland. Op deze manier is de koper gegarandeerd van zeer betrouwbare en continue kwaliteit. De chrysanten worden bovendien ethisch en milieuvriendelijk geteeld onder SEDEX en MPS label. De hoezen van Approved bevatten 30 tot 50% gerecycled plastic. Direct na het oogsten worden de chrysanten gekoeld naar 8 graden (pre-cooled). Dat zorgt voor 14 dagen vaaslevengarantie.

Meer informatie vind je op approvedchrysant.nl



Beyond Chrysant
Wouter Duijvesteijn
Dwarshaak 36
3151 XB Hoek van Holland
M: +31 (0) 6 48088440
E: info@approvedchrysant.nl 
www.beyondchrysant.nl

Publicatiedatum: