Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
van 300 naar 1.700 m2

Beblo Arrangementen zoekt de ruimte op

Tholen - Beblo Arrangementen, het bedrijf van Rene en Joletta Berkvens uit Asten, is verhuisd naar het Florapark in Asten. Afgelopen vrijdag werd het nieuwe pand geopend.

Beblo Arrangementen is gespecialiseerd in het maken van plantenarrangementen. "Wij leveren voornamelijk aan tuincentra in binnen- en buitenland", vertelt Rene Berkvens.

Het bedrijf is sinds 1990 gehuisvest in Asten, maar door het groeiende aantal klanten was het bedrijf op deze locatie uit zijn jasje gegroeid. "We hebben lange tijd uitgekeken naar uitbreidingsmogelijkheden. We zijn blij dat we nu een mooie plek hebben op het nieuwe bedrijventerrein Florapark in Asten", vertelt Joletta Berkvens.

Inmiddels is Beblo Arrangementen over en heeft men haar draai al gevonden. "Het productieproces verloopt nu beter en efficiënter. Na jarenlang met ruimte te hebben geworsteld is dit nu een verademing", aldus Joletta.

Op de oude locatie had het bedrijf een oppervlakte van 300 vierkante meter, op de nieuwe locatie is dat uitgebreid naar 1.700 vierkante meter. Het bedrijf is uitgerust met twee laaddocks dat de aan- en afvoer gemakkelijker maakt. "Door de extra ruimte kunnen we bestellingen beter verwerken en voldoen aan de sterk groeiende vraag naar plantenarrangementen."

Voor meer informatie:
Beblo arrangementen
René Berkvens
Florapark 28
5721 VH Asten
T: +31 (0) 493 69 66 80
E: info@beblo.nl
www.beblo.nl

Publicatiedatum: