Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

J.P. Hogewoning houdt huisshow tijdens Trade Fair Aalsmeer

Parallel aan de jaarlijkse Trade Fair Aalsmeer organiseert bloemenhandelsbedrijf J.P. Hogewoning een huisshow. Het bedrijf importeert producten uit onder andere Zuid-Amerika, Afrika en Italië en verkoopt deze aan exporteurs en lijnrijders die gevestigd zijn op de diverse veilingen van Royal FloraHolland. Men is altijd op zoek naar nieuwe producten en noviteiten en daarom worden thans ook producten uit Zuid-Afrika in het assortiment opgenomen.

Foto: huisshow 2017

De huisshow die wordt gehouden is een jaarlijks terugkerend fenomeen, waar het gehele assortiment van Hogewoning wordt gepresenteerd. U kunt gewoon binnenlopen tijdens deze drie dagen, vanaf 08:00 uur ’s morgens.

Floramundo
Sinds dit jaar zijn de producten van Hogewoning ook beschikbaar op het digitale platform Floramundo. Aangezien dit voor hen nieuwe verkoopkanaal door duizenden kopers wordt gebruikt, wordt hiermee het bereik aanzienlijk vergroot en verbreed.

Mooie impressie van de huisshow van vorig jaar.

Trade Fair Aalsmeer
Naast het houden van de huisshow staat Hogewoning dit jaar ook op de Trade Fair Aalsmeer, tezamen met handelspartner Alkemade International. De twee bedrijven werken al jarenlang nauw samen, wat ze dan ook graag willen uitstralen door het delen van een stand op de beurs. U kunt hen vinden op stand B1/B2.

 

Voor meer informatie:
J.P. Hogewoning Bloemengroothandel BV
John Hogewoning
Legmeerdijk 313
1431 GB Aalsmeer
VBA Noord - Locatie 0.44
T: + 31 (0)297 330071
F: + 31 (0)297 325234
E: john@jphogewoning.nl
www.jphogewoning.nl

Publicatiedatum: