Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Assortiment Schneider uitgebreid met plukgroenten en kruidenplantjes

Door het recentelijk aangaan van verschillende samenwerkingen met partners binnen en buiten Europa, maakt Schnieder Youngplants een stevige groei door. Dit heeft gevolgen voor het assortiment. Uit bevindingen van vertegenwoordigers registreert Schneider o.a. een stijgende vraag naar kruiden en plukgroenten. Het bedrijf acteert daarop met de toevoeging van 50 verschillende variƫteiten plukgroenten en meer dan 20 kruidenplantjes.

Van keukenplantjes en kruiden gaat een ontspannen, bevredigend gevoel uit, weet Schneider. Het spicen van gerechten en het maken van salades van eigen pluk, van de vensterbank, het balkon of de tuin, is een trend waar men bij deze graag op inspringt.

Naast de nieuwe range kruiden en plukgroeten is tevens een nieuwe serie petunia's toegevoegd. Het betreft de x Petchoa hybrida BeautiCal series van veredelaar Sakata is meeldauw resistent, regen-proof en zou de gehele zomer door bloeien. Daarnaast zijn de bladeren, in tegenstelling tot standaard variƫteiten, niet plakkerig, wat verwerking op de kwekerij een stuk prettiger maakt. De planten zijn geschikt voor productie in 10.5 - 12 cm potten, al dan niet gemixt.


Voor meer informatie:
Schneider Younplants
E: info@schneiderbv.nl
www.schneiderbv.nl

Publicatiedatum: