Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Jaap Breugem nieuwe directeur Stichting Hagelunie

Tijdens de laatste bestuursvergadering van Stichting Hagelunie is Jaap Breugem benoemd tot directeur. Hij volgt in die functie Bernard Koeckhoven op.

Stichting Hagelunie geeft via haar ‘Innovatiefonds Hagelunie’ financiële ondersteuning aan innovatieve projecten voor de vollegronds teelten en de (glas)tuinbouw. Belangrijkste voorwaarden hiervoor zijn: dat het project draagvlak heeft vanuit de praktijk van de land- en tuinbouw en dat de resultaten van het project openbaar zijn. Meer informatie hierover leest u op de website: www.innovatiefondshagelunie.nl 

Jaap Breugem was sinds 1989 werkzaam voor de Rabobank in verschillende directiefuncties. Vanaf 2013 was hij directievoorzitter van de Rabobank Bommelerwaard. In september 2018 is hij benoemd tot senior manager van Achmea Agro (Interpolis, Avéro Achmea) en statutair directeur van de N.V. Hagelunie.



Hageluniedesk
+31 71 568 99 77
hageluniedesk@hagelunie.nl

Publicatiedatum: