Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Broekhof informeert over recycling mogelijkheden

Vanwege de behoefte in de markt aan duurzame verpakkingen gaat Broekhof klanten informeren over de mogelijkheden van recycling van bloemen- en plantenverpakkingen. Vooral de supermarktketens gaan de komende jaren het niet-recyclebare plastic uit de schappen weren. Het assortiment verpakkingen en decoratiematerialen van Broekhof biedt al langer duurzame keuzes met onder andere FSC papier. In de nieuwe catalogus van Broekhof met het assortiment van 2019 komt hierover nog meer duidelijkheid: per artikel is met een symbool aangegeven of een artikel recyclebaar is. Ook is aangegeven of een artikel bestaat uit gerecycled materiaal. De nieuwe catalogus zal vanaf de Trade Fair in november aan klanten worden verstrekt.

Biologisch afbreekbare verpakkingen
Naast de informatiebehoefte over de mogelijkheden van recycling is er vanuit klanten steeds meer belangstelling voor de duurzame verpakkingen die Broekhof verkoopt onder het merk ‘Green Leaf’. Bovendien is de verpakkingslijn ‘Green Leaf’ vanaf dit najaar uitgebreid. Naast 100% industrieel composteerbare artikelen, zijn ook biologisch afbreekbare artikelen én thuis composteerbare artikelen hieraan toegevoegd.


Voor meer informatie:
Broekhof
Maandagsewetering 40
Postbus 53
2210 AB Noordwijkerhout
www.broekhof.nl

Publicatiedatum: